Waarom ga jij niet op de fiets naar je werk? Veelgehoorde antwoorden zijn: het is te ver op de fiets; met de auto ben ik sneller; fietsen kost teveel energie. Met Fietscity Lease zijn al deze argumenten in één klap van tafel. Een elektrische fiets is dé vervanger voor de auto. Nooit meer in de file en niet meer eindeloos wachten voor het rode stoplicht. Wist je dat je een heleboel extra energie krijgt als je lekker op de fiets naar je werk gaat?

Een fiets leasen, dat vinden wij heel gewoon!

De aanschaf van een elektrische fiets kan een grote uitgave ineens zijn. Fietscity biedt de mogelijkheid om een fiets te leasen. Een fiets leasen bij Fietscity betekent zorgeloos genieten van je fiets, zonder je druk te maken over de verzekering, het onderhoud of eventuele reparaties. En aan het eind van het contract lever je de fiets gewoon weer in, zodat je altijd op de nieuwste modellen rijdt. Wil je de fiets aan het eind van de looptijd graag houden? Dan kun je ‘m voor een gereduceerd bedrag kopen.

Wat zit er inbegrepen in het leasecontract?

  • De elektrische fiets met een accu naar keuze en een acculader.
  • Pechhulp: wanneer je een keer pech hebt, helpen we je direct.
  • Een verzekering tegen diefstal en schade zolang het leasecontract loopt.
  • Een ongevallen-opzittendenverzekering inclusief een rechtsbijstandverzekering.
  • Alle kosten voor onderhoud en reparatie aan de fiets.

Hoe werkt dat, een fiets leasen?

Jij kiest een fiets die bij je past. Daar helpen we je natuurlijk graag bij, in één van onze winkels of online. Je selecteert de accu en de lader van jouw keuze. Je vult je overige gegevens in en verstuurt het formulier. Friesland Lease, die ervoor zorgt dat het leasen in goede banen wordt geleid, ontvangt de aanvraag. Hier neemt Friesland Lease de aanvraag over. Het is namelijk zo: Fietscity levert je elektrische fiets, maar je leaset de fiets van Friesland Lease.

Wanneer Friesland Lease het ingevulde formulier ontvangen heeft, wordt er een kredietacceptatie uitgevoerd. Friesland Lease neemt naar aanleiding van deze kredietacceptatie per mail contact met je op over de verdere te nemen stappen.

Wanneer de kredietacceptatie akkoord is, wordt er een leasecontract opgesteld door Friesland Lease welke per mail aan je wordt verzonden. Hierin staan ook de bijbehorende voorwaarden en documenten. Na de wettelijk verplichte bedenktijd van 14 dagen wordt de fiets besteld en rijklaar gemaakt. Je krijgt natuurlijk een telefoontje wanneer de fiets voor je klaar staat om opgehaald te worden.

Fiets leasen

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels