Veelgestelde vragen

Dat scheelt jou zoeken

  1. Hoe lang heb ik garantie op mijn nieuwe fiets?
  2. Hoe annuleer ik een bestelling?
  3. Op welke manieren kan ik betalen?
  4. Waar kan ik een klacht melden?
  5. Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Staat je vraag er niet bij? Stel hem gerust!

Hoi! Wij zijn Fietscity!

Wij houden van fietsen. Naar het werk, naar school, om eropuit te gaan. Wanneer de zon schijnt en wanneer het regent. In de zomer en in de winter.

Wij willen graag dat jij net zo prettig fietst als wij dat doen en daarom hebben wij de allerbeste fietsen geselecteerd. Dat maakt het kiezen een stukje gemakkelijker. Kom je een proefrit bij ons maken? Zo weet je zeker dat je de fiets koopt die bij je past.

Fietscity biedt je een totaalconcept op het gebied van fietsen. Een kwalitatief hoogwaardig en compleet assortiment en deskundig advies. In het assortiment onderdelen en accessoires vindt je bij ons altijd wat je nodig hebt als het om fietsen gaat. Alle winkels beschikken natuurlijk over een open werkplaats voor reparaties en onderhoud aan je fiets. 

Je vindt Fietscity winkels in grote steden, dorpen en winkelcentra. Fietscity kent serviceshops waar de nadruk ligt op reparaties, onderhoud en de verkoop van onderdelen en accessoires; grote winkels waar het volledige Fietscity assortiment gepresenteerd wordt; en middelgrote winkels. Fietsen staan altijd 100% rijklaar in de winkel, zodat je meteen op je nieuwe fiets naar huis kunt!

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels