Garantie

Bij Fietscity krijg je altijd de volledige fabrieksgarantie. Wij hanteren hiervoor de richtlijnen en voorwaarden van de fabrikant. In het geval van een defect kun je het beste contact opnemen met ons via het contactformulier. Heeft je fiets onderhoud of reparatie nodig die onder de garantie valt, dan kun je ook terecht bij één van onze winkels. Zij kunnen meestal de onderdelen die onder de garantie vallen, vervangen.

Garantietermijn

Bij het verlenen van garantie houden wij de richtlijnen aan van de fabrikant. De garantietermijnen die hieronder staan vermeld zijn richtlijnen. Wil je informatie over de exacte voorwaarden? Dan kun je het beste de website van de fabrikant van jouw fiets bezoeken. Mocht je er niet uitkomen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Frame en voorvork

Bij normaal gebruik krijg je tot 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten van het frame en de vaste voorvork. Voor een verende voorvork geldt een garantietermijn van 1 tot 3 jaar.

Onderdelen op de fiets

Bij normaal gebruik heb je tot 2 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten. Op onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn zoals de banden, ketting, tandwielen, kabels en remblokken geven wij geen garantie tenzij er sprake is van een materiaal- of constructiefout.

Accessoires

Op accessoires en overige producten hanteren wij een garantietermijn van 1 jaar. Als je bij het bestelde product een garantiebewijs hebt gekregen dan gelden de voorwaarden op dit bewijs.

Hoe vraag je garantie aan?

Wanneer je een garantiegeval bij ons wilt melden kun je contact met ons opnemen via de e-mail. Wij vragen je dan om een foto van het kapotte onderdeel, het bestelnummer én het framenummer van de fiets mee te sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Duidelijk verhaal! Ik wil alle fietsen zien!

 

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels