Verzending en bezorging

Levertijd

Omdat we bij Fietscity een grote voorraad hebben kunnen wij het grootste gedeelte van onze fietsen binnen 3 tot 7 werkdagen leveren. Wanneer je voor 16.00 uur een bestelling plaatst en afrekent met iDEAL of creditcard, dan leveren wij de bestelde fiets binnen de levertermijn die wij op de website vermelden. Als wij in een uitzonderlijk geval de fiets van jouw keuze niet kunnen leveren binnen de verwachtte levertermijn, dan maken we een nieuwe afspraak of heb je de mogelijkheid om de bestelling af te zeggen. Indien je er voor kiest om de fiets in de winkel op te halen dan ontvang je een e-mail met daarin de datum wanneer deze voor je klaar staat.

Bij bestelling van artikelen wordt de verwachte leverdatum weergegeven. Voor het afleveren van onze fietsen nemen wij contact met jou op voor het exacte aflevermoment.

Niet thuis bij bezorging

Wanneer je niet thuis bent wordt de fiets mee terug genomen en zal onze vervoerder een nieuwe leverafspraak met je maken.

Bezorgkosten

Fietscity bezorgt alleen fietsen in Nederland. Wij bezorgen geen fietsen buiten Nederland (we do not deliver bikes outside of The Netherlands). Let op, onderstaande tarieven gelden alleen voor nieuwe fietsen die online gekocht worden. Wanneer er een gebruikte fiets moet worden verzonden, dient dit met de winkel zelf geregeld te worden. 

Fietsen vanaf 26″ €29,-
Kinderfietsen t/m 24″ €15,-
Accessoires €6,75

 

Bestel je een fiets samen met accessoires? Dan betaal je alleen de verzendkosten van de fiets. Let op: het bezorgmoment van de fiets kan verschillen van het bezorgmoment van de accessoires in verband met verschillende leveranciers.

Fiets afhalen in een Fietscity winkel

Wanneer je ervoor kiest om je fiets af te halen in een Fietscity winkel, zijn er geen bezorgkosten. Hier vindt je een overzicht van alle Fietscity winkels.

Duidelijk verhaal! Ik wil alle fietsen zien!

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels