Fietscity Apeldoorn

Uitmuntende service en reparatie

Prik een datum of bel ons via 055-5333797

Let op! Op maandagmiddag en tijdens koopavonden
is onze werkplaats gesloten.

Gerwin Bomhof
 • Openingstijden
 • Contactgegevens
 • Maandag

  13:30 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 20:00

 • Vrijdag

  09:00 - 20:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Een impressie van Fietscity Apeldoorn

Fiets kopen in Apeldoorn? Dan ben je bij Fietscity Apeldoorn aan het juiste adres!

Welkom bij fietsenwinkel Fietscity Apeldoorn! Ben je op zoek naar een fiets? Wij helpen je graag om de fiets te vinden die het beste bij jou past. De fietsen staan 100% rijklaar bij ons in de fietsenwinkel. Je kunt dus direct de fietsen uitproberen. Regent het? Geen probleem! Op de testbaan in onze fietsenwinkel kun je in alle rust een paar rondjes fietsen zonder nat te worden. Wij zorgen ervoor dat je met een fiets de deur uit gaat waaraan je vele jaren fietsplezier gaat beleven.

Het middelpunt van de winkel is de testbaan, waar je de fiets rustig kunt uitproberen. Zonder nat te worden als het regent!

Fietscity Apeldoorn werd in 1998 opgezet onder de naam Fietsplus, gevestigd aan de Reigerweg. Al snel werd het pand te klein en verhuisden ze naar de Laan van Westenenk, waar ze nu gevestigd zitten. Een ruim opgezette en overzichtelijke winkel, met maar liefst 1400 vierkante meter oppervlakte. Het was een behoorlijke stap, want de fietsenwinkel was zes maal groter dan de oude. Vanaf het begin was het een groot succes. In 2005 werd Fietscity Apeldoorn verkozen tot Tweewielerbedrijf van het jaar. In 2010 behaalden ze de tweede plek.

Recentelijk werd een grondige verbouwing afgerond. Opvallend is de ‘open keuken’, de directe overgang van de werkplaats en balie naar de showroom. Door deze werkwijze heeft de werkplaats een andere functie gekregen en worden de monteurs meer betrokken bij de dagelijkse activiteiten in de showroom en aan de balie. De fietsenwinkel is ruim opgezet, zodat klanten de fiets goed kunnen bekijken zonder dat een andere fiets in de weg staat. Het middelpunt van de winkel is de testbaan, waar je de fiets rustig kunt uitproberen.

Heeft je fiets onderhoud of een reparatie nodig?

Wij onderhouden en repareren nagenoeg alle soorten fietsen. In onze winkel hebben we een ruim assortiment onderdelen en accessoires op voorraad.

Afspraak maken werkplaats

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels