Fietscity Buyvoets Tubbergen

Deskundig advies en vakkundige reparatie!

Prik een datum of bel ons op 0546-621257.

Paul Lucas
 • Openingstijden
 • Contactgegevens
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  08:00 - 18:00

 • Woensdag

  08:00 - 18:00

 • Donderdag

  08:00 - 21:00

 • Vrijdag

  08:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Een impressie van Fietscity Buyvoets Tubbergen

Fiets kopen in Tubbergen? Dan ben je bij Fietscity Buyvoets aan het juiste adres!

Kan je fiets wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Kom dan naar fietsenwinkel Fietscity Buyvoets in Tubbergen. De vakmannen staan klaar om jouw fiets een opknapbeurt te geven, zodat je weer heerlijke kilometers kunt maken. Twijfel je en wil je toch liever een nieuwe fiets? Kom gerust een kijkje nemen in de fietsenwinkel. Er zit vast iets voor je bij. Wij adviseren je om een proefrit te maken. Alleen dan kun je bepalen of je een 100% match vormt met je fiets. Zie, voel en ervaar!

‘Er blijft echter één ding onveranderd: de service. Want dat is toch wel het belangrijkste!’

In mei 2011 werd bekend gemaakt dat Harry Buyvoets de fietsenwinkel overdroeg aan Paul Lucas, samen met zijn vrouw Cyril. In de nieuwe stijl is Fietscity Buyvoets onderdeel geworden van het landelijke concept Fietscity. Ook is er een dealerschap met het fietsenmerk Koga aangegaan. ‘De verbouwing heeft veel om handen gehad’, geeft Paul aan. ‘Als ik nu zie hoe mooi alles eruit ziet, geeft dat heel veel voldoening. Iedere dag komen er mensen binnen om even te kijken hoe het is geworden. We krijgen alleen maar complimenten. Harry heeft ook een wezenlijke bijdrage geleverd tijdens de verbouwing. Harry en José zijn ook erg tevreden met het resultaat.’ Lichte wanden, rustige verlichting en een tweede ingang zorgen voor een open sfeer in de fietsenwinkel. Evenals de geïntegreerde werkplaats. Met de opening van Fietscity Buyvoets hebben Harry en José Buyvoets afscheid genomen van hun zaak. Na 102 jaar is daarmee tevens het afscheid gekomen van de familie Buyvoets aan de Grotestraat 50 in Tubbergen. Paul voeg toe: ‘Er blijft echter één ding onveranderd: de service. Want dat is toch wel het belangrijkste!’

Heeft je fiets onderhoud of een reparatie nodig?

Wij onderhouden en repareren nagenoeg alle soorten fietsen. In onze winkel hebben we een ruim assortiment onderdelen en accessoires op voorraad.

Afspraak maken werkplaats

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels