Fietscity Dijkgraaf Uddel

Fietsverkoop, fietsverhuur, fietsreparatie. Deskundig en betrouwbaar!

Prik een datum of bel ons op 0577-401402.

Antonie Dijkgraaf
 • Openingstijden
 • Contactgegevens
 • Maandag

  08:00 - 18:00

 • Dinsdag

  08:00 - 18:00

 • Woensdag

  08:00 - 18:00

 • Donderdag

  08:00 - 18:00

 • Vrijdag

  08:00 - 19:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Een impressie van Fietscity Dijkgraaf Uddel

Fiets kopen in Uddel? Dan ben je bij Fietscity Dijkgraaf aan het juiste adres!

Welkom bij fietsenwinkel Fietscity Dijkgraaf Uddel! Wij zijn niet zomaar een fietsenwinkel. Wij bieden namelijk meerdere vormen van mobiliteit onder één dak. Bij ons kun je terecht voor fietsen én auto’s. Handig als je niet kunt kiezen! Wij hebben een ruim assortiment aan fietsen. Van trendy E-bikes tot sportieve mountainbikes. Heeft je fiets een onderhoudsbeurt nodig? Dat is geen probleem. De winkel is uitgerust met een reparatie- en onderhoudsservice. Wij zorgen ervoor dat je weer optimaal kunt genieten van je fiets.

Wij zijn niet zomaar een fietsenwinkel. Bij ons kun je namelijk terecht voor fietsen én auto’s. Handig als je niet kunt kiezen!

Vakgarage Dijkgraaf heeft in 2012 in het huidige pand een complete fietsenwinkel onder de naam Fietscity Dijkgraaf geopend. In ons ruime bedrijf bieden wij daardoor verschillende vormen van mobiliteit, zodat we je de juiste vorm van vervoer kunnen leveren. Bij Vakgarage Dijkgraaf kun je terecht voor aankoop, onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Bij Fietscity Dijkgraaf zijn we je graag van dienst voor aankoop, onderhoud en reparatie van alle soorten fietsen. Ook leveren wij vele accessoires uit voorraad.  

Fietscity Dijkgraaf is een moderne en overzichtelijke fietsenwinkel. Zodra de klant binnen komt weet hij direct waar hij zijn moet. De winkel is ingedeeld in verschillende fietsgroepen die met een eigen kleur zijn aangegeven: stad, recreatief, sport, e-bike en jeugd.’ Fietscity staat voor een uitgebreide collectie fietsen, excellente service, scherpe prijzen en snelle levering. Ook voor fietsverhuur kun je bij ons terecht. Wil je een fiets huren? Klik hier voor de mogelijkheden en reserveringen.

Inpakken en 
wegfietsen

Gratis onderhoud
bij een nieuwe fiets!

Afspraakje

Uitmuntende service en reparatie

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels