Fietscity Dijkgraaf Uddel

E-bike specialist

Fietsverkoop, fietsverhuur, fietsreparatie. Deskundig en betrouwbaar!

Prik een datum of bel ons op 0577-401402.

Antonie Dijkgraaf
 • Openingstijden
 • Contactgegevens
 • Maandag

  08:00 - 18:00

 • Dinsdag

  08:00 - 18:00

 • Woensdag

  08:00 - 18:00

 • Donderdag

  08:00 - 18:00

 • Vrijdag

  08:00 - 19:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Een impressie van Fietscity Dijkgraaf Uddel

Fiets kopen in Uddel? Dan ben je bij Fietscity Dijkgraaf aan het juiste adres!

Welkom bij Fietscity Dijkgraaf in Uddel. Wij hebben een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte fietsen. Van trendy E-bikes tot sportieve mountainbikes en natuurlijk de traditionele stadsfiets. Wij werken volgens het principe: kwaliteit, service, aandacht en tijd voor onze klanten. In onze werkplaats verrichten we snelle reparaties tegen een eerlijke prijs. Wil je een andere fiets kopen en een fiets inruilen? Ook dat is mogelijk bij Fietscity Dijkgraaf.

 

Vanaf de start van ons bedrijf in 2012 hebben wij ons sterk gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij ons inmiddels E-bike specialist mogen noemen.

 

Heeft je fiets onderhoud of een reparatie nodig?

Wij onderhouden en repareren alle soorten fietsen. Dit kunnen dus naast de stadsfietsen en E-bikes ook mountainbikes en racefietsen zijn. In onze winkel hebben wij ook vele onderdelen en accessoires op voorraad, waaronder een grote collectie fietstassen en kinderzitjes. In de omgeving van Uddel, Elspeet en Garderen bieden wij indien gewenst ook gratis haal – en brengservice. Wij zorgen ervoor dat je weer optimaal kunt genieten van je fiets.

Afspraak maken werkplaats

E-bike specialist op de Veluwe!

Vanaf de start van ons bedrijf in 2012 hebben wij ons sterk gespecialiseerd in elektrische fietsen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij inmiddels veel ervaring hebben met de E-bike. Heeft je E-bike een probleem of een storing? Valt de fiets zomaar uit? Ondersteuning niet voldoende? Accu snel leeg?
Breng de fiets dan naar Fietscity Dijkgraaf. Wij werken bij een e-bike probleem volgens het principe van No Cure, No pay. Wij onderzoeken uw fiets en komen daarna met een reparatieadvies en bijbehorende offerte. Kunnen wij de storing niet vinden dan betaalt u niets. Als het probleem wel gevonden is, maar u laat dit niet door ons repareren, dan betaalt u wel de onderzoekskosten, met een maximum van €49,50. Deze service is voor alle fietsen met Bosch motoren, Gazelle met Innergy, impuls en Panasonic motoren, Sparta, Batavus en Koga met Ion en Emotion motoren, Qwic en Cortina. Overige merken en modellen eerst in overleg. Vraag ons gerust om meer informatie over deze E-bike service. Telefoon: 0577-401042 of E-mail.

Accu 4-4-2-tester

In onze werkplaats is het mogelijk om een E-bike accu te testen: eerst wordt de acculader getest op de juiste laadspanning. Vervolgens ontladen we de accu met de accutester. De tester meet de ontlaad-stroom, de accuspanning en de tijd. Nadat de accu is ontladen geeft de tester direct de capaciteit van de accu weer. Na de test ontvangt u van ons duidelijke uitleg en een grafiek met alle meetwaarden op papier. Dit complete proces duurt drie tot vier uur. Daarna wordt de accu weer helemaal opgeladen. Deze test kost slechts €19,50, maar wordt niet berekend als er een nieuwe accu wordt aangeschaft naar aanleiding van de testresultaten.

Afspraak maken werkplaats

Fietsverhuur

Ook voor fietsverhuur kunt u bij Fietscity Dijkgraaf in Uddel terecht. Beleef de Veluwe in de omgeving van Uddel, Elspeet en Garderen per fiets. Wij verhuren Stadsfietsen, Mountainbikes en elektrische fietsen. Wilt u een fiets huren? Klik hier voor de verhuurmogelijkheden en reserveringen.

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels