Fietscity Hams Weerselo

Klein maar fijn in Weerselo. Voor deskundig advies en reparatie.

Prik een datum of bel op 0541-850410

Raymond Hams
 • Openingstijden
 • Contactgegevens
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  08:00 - 12:00
  13:30 - 18:00

 • Woensdag

  08:00 - 12:00
  13:30 - 18:00

 • Donderdag

  08:00 - 12:00
  13:30 - 18:00

 • Vrijdag

  08:00 - 12:00
  13:30 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Een impressie van Fietscity Hams Weerselo

Fiets kopen in Weerselo? Dan ben je bij Fietscity Hams aan het juiste adres!

Fietsenwinkel Fietscity Hams Weerselo is een kleine, maar zeer fijne winkel in het Twentse Weerselo. Er is volop keuze in fietsen, accessoires en onderdelen. Een uitgebalanceerde collectie fietsen zorgt ervoor dat er altijd iets voor je bij zit. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan regelen we zo snel mogelijk de fiets van jouw keuze. Maar er is één voorwaarde! Je gaat eerst een proefrit maken. Anders laten we je niet gaan! De fiets moet 100% bij jou passen. Wanneer mogen we je verwelkomen?

‘Mijn passie voor fietsen is op jonge leeftijd al begonnen. Ik ben tussen de fietsen opgegroeid.”

In Weerselo is een nieuwe fietsenwinkel geopend: fietsenwinkel Fietscity Hams. Eigenaar Raymond Hams heeft het stokje overgenomen van zijn ouders, die sinds mensenheugenis een eigen fietsenwinkel hadden aan de Legtenbergerstraat. Raymond is enorm trots dat hij de kans krijgt om een eigen fietsenwinkel te beginnen: “Mijn passie voor fietsen is op jonge leeftijd al begonnen. Ik ben tussen de fietsen opgegroeid. Van jongs af aan heb ik in de winkel van mijn ouders geholpen. Daarnaast heb ik 24 jaar bij twee grote, gerenommeerde fietsenzaken gewerkt waarvan de laatste 5 jaar bij het distributiecentrum van Fietscity. Hier heb ik alle disciplines doorlopen van inkoop tot logistiek. Met deze berg ervaring werd het hoog tijd dat ik mijn eigen winkel ging openen. Tot op de dag van vandaag heb ik daar absoluut geen spijt van!”

Heeft je fiets onderhoud of een reparatie nodig?

Wij onderhouden en repareren nagenoeg alle soorten fietsen. In onze winkel hebben we een ruim assortiment onderdelen en accessoires op voorraad.

Afspraak maken werkplaats

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels