Fietscity Hannink Haaksbergen

Er is maar één ding belangrijk: tevreden klanten!

Prik een datum of bel op 053-5728911

Kevin Scholten
 • Openingstijden
 • Contactgegevens
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 12:30
  13:30 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 12:30
  13:30 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 12:30
  13:30 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 12:30
  13:30 - 21:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Een impressie van Fietscity Hannink Haaksbergen

Fiets kopen in Haaksbergen? Dan ben je bij Fietscity Hannink aan het juiste adres!

Fietsenwinkel Fietscity Hannink is al sinds mensenheugenis gevestigd aan de Buurserstraat in Haaksbergen. Sinds 2010 zwaait Kevin de scepter. Kevin heeft het vak geleerd van Johan Hannink en toen hij besloot van zijn pensioen te gaan genieten was Kevin een logische opvolger in de fietsenwinkel.

Kevin weet samen met zijn collega Rob letterlijk alles van fietsen. Sterker nog: ze leven voor fietsen. Voor Kevin en Rob is er maar één ding belangrijk. Tevreden klanten. En daar hebben ze er veel van. Klanten laten zich nu eenmaal graag adviseren door mensen met verstand van zaken.

Als je een nieuwe fiets gaat kopen dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk hebben. Je hebt echt geen zin om een paar weken te wachten. Gelukkig staan bij Fietscity Hannink in Haaksbergen alle fietsen 100% rijklaar in de fietsenwinkel. Dat betekent dat je direct kunt fietsen. Een hippe transportfiets, trendy E-bike of snelle racefiets. Naar welke fiets je ook op zoek bent. Iedereen slaagt gegarandeerd bij Fietscity Hannink. Vergeet niet om even een kijkje te nemen bij de afdelingen kleding, accessoires en onderdelen.

Fietscity Hannink is niet de grootste fietsenwinkel van de groep, maar alle modellen zijn er te zien en te proberen. En wil je een model dat even niet voorradig is? Dan zorgt Kevin ervoor dat deze zo snel mogelijk geleverd wordt en klaar staat voor een proefrit. ‘Omdat wij zeker willen zijn van een goede match is een proefrit verplicht. Tijdens de proefrit kun je pas echt bepalen of de fiets wel bij je past. Eerder komt de klant de deur niet uit’, aldus Kevin.

Heeft je fiets onderhoud of een reparatie nodig?

Wij onderhouden en repareren nagenoeg alle soorten fietsen. In onze winkel hebben we een ruim assortiment onderdelen en accessoires op voorraad.

Afspraak maken werkplaats

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels