Fietscity Hoogeveen

Dankzij de open werkplaats kun je altijd even een kijkje in de keuken nemen. 

Prik een datum of bel op 0528-220156

Let op: wij zijn gesloten op dinsdag 8 en woensdag
9 augustus!

Theo Kinkel
 • Openingstijden
 • Contactgegevens
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  08:30 - 17:30

 • Woensdag

  08:30 - 17:30

 • Donderdag

  08:30 - 17:30

 • Vrijdag

  08:30 - 20:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Een impressie van Fietscity Hoogeveen

Fiets kopen in Hoogeveen? Dan ben je bij Fietscity Hoogeveen aan het juiste adres!

Bij fietsenwinkel Fietscity Hoogeveen adviseren we je om allereerst een proefrit te maken op de fiets die jij het mooiste vindt. Waarom? Omdat je alleen dan de plus- en minpunten van de fiets kunt beoordelen. De fiets moet 100% bij je passen en voldoen aan al jouw verwachtingen. Mocht je fiets toe zijn aan een onderhoudsbeurt of een kleine reparatie dan staan we voor je klaar. Onze fietsenwinkel is namelijk uitgerust met een reparatie- en onderhoudsservice. Wanneer mogen we je verwelkomen?

Hoe de winkel eruit ziet? Fris, sfeervol, ruimtelijk en overzichtelijk. Dankzij de open werkplaats kun je altijd even een kijkje in de keuken nemen. Ik kan nog wel veel meer vertellen over de winkel, maar liever nodigen we je uit om de fietsenwinkel te komen bewonderen.

Theo Kinkel runt samen met zijn vrouw Elsa zijn fietsenwinkel Fietscity Hoogeveen. Zaterdag 12 april 2014 werd de fietsenwinkel officieel geopend. Hoogeveen is een prachtige fietsenwinkel rijker. Voor de uit Klazienaveen afkomstige ondernemer is de tweewielerbranche niet vreemd. Hij heeft ruim 20 jaar werkervaring in de fietsenbranche. Zo runde hij tot 2008 een fietsenwinkel in Zoetermeer en werkte hij een aantal jaar bij een totaalleverancier voor de tweewielerspecialist. 

Theo vertelt enthousiast over zijn fietsenwinkel: ‘Hoe de winkel eruit ziet? Fris, sfeervol, ruimtelijk en overzichtelijk. Dankzij de open werkplaats kun je altijd even een kijkje in de keuken nemen. Ik kan nog wel veel meer vertellen over de winkel, maar liever nodigen we je uit om de fietsenwinkel te komen bewonderen.’

Heeft je fiets onderhoud of een reparatie nodig?

Wij onderhouden en repareren nagenoeg alle soorten fietsen. In onze winkel hebben we een ruim assortiment onderdelen en accessoires op voorraad.

Afspraak maken werkplaats

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels