Fietscity Landewé Zuid Enschede

Vakkundige reparaties, betrouwbare service!

Prik een datum of bel ons op 053-4340808

Martijn Beumers
 • Openingstijden
 • Contactgegevens
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 20:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Een impressie van Fietscity Landewé Zuid Enschede

Fiets kopen in Enschede Zuid? Dan ben je bij Fietscity Landewé Zuid aan het juiste adres!

“De kracht van deze fietsenwinkel halen we uit een aantal samenhangende factoren. Namelijk onze grote broer Fietscity Landewé, Fietscity als organisatie, een strak ingerichte winkel en goed personeel.”

Fietsenwinkel Fietscity Landewé Zuid Enschede werd in april 2006 geopend in Winkelcentrum Zuid. We zijn het service filiaal van fietsenwinkel Fietscity Landewé aan de Broekheurnerweg, dat al langere tijd bestaat. Als service filiaal hebben wij de functie om voornamelijk reparaties uit te voeren aan allerlei soorten fietsen. Maar vergis je niet: Fietscity Landewé Zuid is een volwaardige fietsenwinkel waar veel stadsfietsen, kinderfietsen en E-bikes worden verkocht.

Martijn Beumers is het vaste gezicht van Fietscity Landewé Zuid en runt sinds 2007 de fietsenwinkel. Al sinds zijn 15e is hij werkzaam in de fietsenbranche. ‘Met een oppervlakte ven 120m², waarvan maar 90m² echt winkelruimte is, is het passen en meten met fietsen, accessoires en onderdelen. Toch hebben we de winkel zodanig kunnen inrichten dat we kunnen voldoen aan de wensen van de klant. De kracht van deze winkel halen we uit een aantal samenhangende factoren. Namelijk onze grote broer Fietscity Landewé, Fietscity als organisatie, een strak ingerichte winkel en goed personeel’, aldus Martijn.

Net zoals Fietscity Landewé is onze fietsenwinkel gevestigd in Enschede. Samen zorgen we ervoor dat er altijd een fietsenmaker om de hoek zit waar je snel even met je fiets naar toe kunt, mocht er iets mee aan de hand zijn. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor die ene gave transportfiets of comfortabele e-bike. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en hebben een uitgebreide technische kennis, zodat we jou altijd kunnen voorzien van deskundig advies. Tot snel bij Fietscity Landewé Zuid!

Heeft je fiets onderhoud of een reparatie nodig?

Wij onderhouden en repareren nagenoeg alle soorten fietsen. In onze winkel hebben we een ruim assortiment onderdelen en accessoires op voorraad.

Afspraak maken werkplaats

 

 

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels