Fietscity Vathorst Amersfoort

Deskundig advies, vakkundige reparatie!

Prik een datum of bel op 033-2771230

Let op: in verband met vakantie zijn wij van
23 t/m 31 juli gesloten.

Ariaan Kroon
 • Openingstijden
 • Contactgegevens
 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 20:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Een impressie van Fietscity Vathorst Amersfoort

Fiets kopen in Amersfoort? Dan ben je bij Fietscity Vathorst aan het juiste adres!

Fietscity Vathorst is een moderne en overzichtelijke fietsenwinkel.

Je bent op zoek naar een fiets, maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Ook weet je niet zo goed welke fiets het beste bij je past. Er is tegenwoordig ook zoveel keuze! Bij fietsenwinkel Fietscity Vathorst in Amersfoort hebben we daarom de winkel zo overzichtelijk en ruimtelijk mogelijk ingericht, zodat jij in één oogopslag weet wat er te koop is. In onze fietsenwinkel gaan we samen op zoek naar de juiste fiets. We willen wel graag dat je eerst een proefrit maakt. Alleen dan weten we zeker dat je met de fiets naar huis gaat die bij jou past.

Winkelcentrum Vathorst is in maart 2013 een prachtige fietsenwinkel rijker geworden. Ondernemer Ariaan Kroon uit Nijkerk opende daar een fietsenwinkel: ’Fietscity Vathorst’. Met enthousiasme vertelt hij over zijn nieuwe uitdaging: ‘Ik heb een enorme passie voor fietsen, al sinds mijn 17e mountainbike ik en sinds een half jaar is de racefiets ook niet meer onbekend. Na jaren in een familiebedrijf te hebben gewerkt, waarvan ik de laatste twee jaar eigenaar was, ben ik hier in 2007 mee gestopt. Vier jaar geleden ben ik mij toch weer in het zelfstandig ondernemerschap gaan verdiepen en werd mijn interesse in de fietsenbranche steeds sterker. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een eigen fietsenwinkel in samenwerking met de franchiseformule ’Fietscity’.

Fietscity Vathorst is een moderne en overzichtelijke fietsenwinkel. Zodra de klant binnenkomt weet hij direct waar hij moet zijn. Fietscity Vathorst heeft een uitgebreide collectie A-merk fietsen, van een lifestyle fiets, kinderfiets, e-bike tot en met een ATB en racefiets. Ariaan vervolgt: ‘Wij hanteren scherpe prijzen, een snelle levering en alle fietsen staan 100% rijklaar in de winkel. Ook voor een snelle service reparatie, onderhoudsbeurten, onderdelen en accessoires kan men in de winkel terecht. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice. En er staat altijd een kopje koffie of thee voor je klaar.’

Heeft je fiets onderhoud of een reparatie nodig?

Wij onderhouden en repareren nagenoeg alle soorten fietsen. In onze winkel hebben we een ruim assortiment onderdelen en accessoires op voorraad.

Afspraak maken werkplaats

Ons nieuwe 
magazine

Véél inspiratie
>>

 

Afspraakje

Onderhoud of reparatie nodig?

Prik een datum of bel ons

Proefrit

Eerst fietsen, dan kopen

Kom naar één 
van de 12 winkels