• Actuele voorraden 100% rijklaar
  • Persoonlijke service
  • Zoek in alle artikelen
  • 0 € 0,00
    Betalen

Fietscity Markelo

Fiets kopen in Markelo? Dan ben je bij Fietscity Markelo aan het juiste adres!

Fietscity Markelo heeft een uitgebreide collectie fietsen. Comfortabele e-bikes, gave transportfietsen, maar ook stoere en veilige fietsen voor de allerkleinsten! Er zit vast iets voor je bij. Vergeet niet een proefrit te maken, want de fiets moet 100% bij je passen en voldoen aan al jouw verwachtingen. Mocht je fiets toe zijn aan een onderhoudsbeurt of een kleine reparatie dan staan we voor je klaar. Onze fietsenwinkel is uitgerust met een reparatie- en onderhoudsservice.

Contact en openingstijden
Marcel Driezes

Fietscity Markelo

Fietscity Markelo, gevestigd in het centrum van Markelo, is al 4 jaar de fietsenwinkel van Markelo. Marcel Driezes staat daar voor je klaar om je te helpen. Met het uitzoeken van…
Meer informatie

Adres

Taets van Amerongenstraat 4
7475 BV Markelo
T: 0547-361261
E: markelo@fietscity.nl

Routebeschrijving

Deze winkel op social media

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30 - 18.00
Woensdag 08.30 - 18.00
Donderdag 08.30 - 18.00
Vrijdag 08.30 - 18.00
Zaterdag 08.30 - 17.00
Zondag Gesloten
Meer informatie over deze winkel

Fietscity Markelo, gevestigd in het centrum van Markelo, is al 4 jaar de fietsenwinkel van Markelo. Marcel Driezes staat daar voor je klaar om je te helpen. Met het uitzoeken van een fiets, een reparatie of een mooie accessoire om je fiets mee compleet te maken. De fietsenwinkel is modern en overzichtelijk. Zodra je binnenkomt weet je direct waar je zijn moet. De winkel is namelijk ingedeeld in verschillende fietsgroepen die met een eigen kleur worden aangegeven: stad, recreatief, sport, E-bike en jeugd. Marcel: ‘Fietscity staat voor een uitgebreide collectie fietsen, excellente service, scherpe prijzen en snelle levering. Met topmerken en altijd de laatste modellen op voorraad is Fietscity een begrip in de fietsenretail.’ Fietscity heeft inmiddels 12 vestigingen in onder andere Gelderland en Overijssel.

Contact informatie

Afspraak maken werkplaats

Heeft je fiets onderhoud nodig? Je kunt nu eenvoudig en op elk gewenst tijdstip een afspraak plannen voor onderhoud of reparatie van jouw fiets. Zodra je fiets klaar is ontvang je van ons een sms of e-mail. klik hier om een afspraak te maken in de werkplaats van Fietscity Markelo.

Contactformulier

Heb je een vraag of kunnen we je ergens mee helpen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* Vereiste velden

Een impressie van Fietscity Markelo